NEVIĐENO DO SADA, NAPADNUTI POLICAJCI TOKOM HAPŠENJA, JER JE OTAC BRANIO SINA DILERA !

U pitanju je droga KOKAIN, za koji se osnovano sumnja da je zaplenjen tokom današnje policijske akcije “GNEV” tokom koje je samo ovog poslepodneva u Čačku uhapšeno tri lica.

Policija u Čačku imala je danas “pune ruke” posla, te je u okviru akcije GNEV, danas uhapsila I.K. starog samo 25 godina (1997) iz Čačka, zbog osnovane sumnje da je prodavao / dilovao drogu i njegovog oca N.K. (54) koji je napao i povredio policajce koji su došli da mu uhapse sina. On je tom prilikom naneo lake telesne povrede tj. lakše povredio dvojicu policajaca, pa se tereti za krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

U okviru “GNEV AKCIJE”, izvršen je pretres stana i u stanu I.K. pronašlI su kesu sa 508 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, dva paketića sa manjom količinom praha za koji se sumnja da je kokain, kao i dva patrona za lovačku pušku, pa se sumnjiči i za krivično delo nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

On se takođe tereti – sumnjiči da je prodao tri paketića praha za koji se sumnja da je kokain tridesettrogodišnjem muškarcu iz Čačka kod koga je prah i pronađen.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, sinu i ocu je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu, dok će protiv tridesettrogodišnjaka biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će uz krivične prijave biti privedeni tužiocu – navodi se u zvaničnom saopštenju Mupa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati