ODRŽANA JE SEDNICA SNS-A, ODLUČENO KO ĆE BITI KANDIDAT, OVO NIKO NIJE OČEKIVAO !!

Izbori su zakazani za 3. 04.22. KAMPANJE SU U JEKU i pored svetskih dešavanja, sukoba i zbivanja.

Srpska napredna stranka (SNS) donela je danas odluku nakon zasedanja i održane sednice za predsedičke izbore zakazane za 10 časova.

Odluku je predstavila i obrazložila bivša premijerka ANA BRNABIĆ SA REČIMA :  “dela su izabrala kandidata”.

Brnabić je, nakon sednice Predsedništva SNS, kazala da je Aleksandar Vučić kandidat koalicije „Aleksandar Vučić zajedno možemo sve“.

Potpredsednica SNS Ana Brnabić poručila je danas da je cilj koalicije oko te stranke da njihov predsednički kandidat, Aleksandar Vučić ostvari najubedljiviju pobedu, već u prvom krugu izbora, dodajući da će voditi pozivitnu kampanju, u kojoj će istaći rezultate, kao i planove i viziju Srbije u narednom periodu.

“Cilj nam je najubedljivija pobeda u prvom krugu, bez potcenjivanja bilo kog od ostalih kandidata i političkih opcija”, rekla je Brnabić novinarima.

Naprednjaci ove godine za izbore, koračaju još sigurnije, pa tako su već unpared najavili da idu “po istoriju i da naprave nikada ubedljiviju pobedu u prvom krugu”, poručila je danas potpredsednica SNS Ana Brnabić i najavila da će prikupljanje potpisa za kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika početi u 12.00 časova.

Da su ozbiljna stranka i da ne pričaju tek “hvalospeve” govori u prilog tome da je PRIKUPLJANJE POTPISA ZA ALEKSANDRA VUČIĆA, dovelo do novog REKORDA, tačnije da su oboreni svi rekordi te je za prvih sat vremena Vučića podržalo oko 54.474 građana.

Građani i članovi Srpske napredne stranke širom Srbije okupili su se kako bi dali potpis podrške za predsedničku kandidaturu Aleksandra Vučića, te su organizovali skupljanje potpisa u Beogradu, Vranju, Aleksandrovcu, Kruševcu, Kraljevu, Priboju, Prijepolju, Gornjem Milanovcu, Požegi, Senti, Pećincima, Lajkovcu, Osečini, Bajinoj Bašti, Lazarevcu, Mladenovcu i mnogim drugim mestima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati