VUČIĆ O PRITISCIMA SA ZAPADA: “IŽIVLJAVAĆE SE NAD NAMA” !

Predsednik Vučić u gostovanju na tv Pink od 21h govorio je o aktuelnim temama, pre svega o ratnoj krizi i dešavanjima u Ukrajni.

Vučić je govorio večeras i o teškim problema koji se pojavljuju zbog krize u odnosima između Rusije i Zapada, o pritiscima koje trpi Srbija.

– Imamo bezbroj problema na sve strane. Rađaju se muke gde god da okrenete, svakoga dana se pojavljuje novi problem – rekao je Vučić za TV Pink.

Predsednik kaže da je svakog dana sve teže.

-“Ekonomske posledice, političke, društvene su jezive. Ovo je najteži sukob na evropskom tlu od Drugog svetskog rata. Za Evropu i sve”.

Ko god ne može da se iživljava na Rusiji, iživljava se na Srbiji. Zato što ne mogu da se iživljavaju na drugima. To vam rade razni Bugarski, Biberov… Zato što je potrebno da se sputa Srbija u regionu. Ne vojnički, jer znaju da ja garantujem mir i stabilnost, a znaju da je moja reč dovoljna. Pritisci se nastavljaju jer zašto da Srbija bude jaka. Samo slaba Srbija je Srbija koja odgovara Prištini, delu Sarajeva, delu Zagreba, delu političke Podgorice, zaključio je Vučić.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati