POČELI SU SAJMOVI TURIZMA I HORECA, A SAJAM VINA U PETAK – INFO

Sa nestrpljenjem, posle više neuspešnih najavi, posle godine pauze, konačno je danas otvoren dugo očekivani SAJAM TURIZMA 43. po redu.

Zajedno sa 43. Međunarodnim sajmom turizma i 17. Međunarodnim sajmom hotelsko-ugostiteljske opreme HoReCa na Beogradskom sajmu organizuje se i najveći vinski događaj u regionu – 12. Međunarodni sajam vina BeoWine.
Sa tim je zaokružena turističko-ugostiteljska privreda, ponuda i svi njeni aspekti.

Pod sloganom „Između planina i mora“ od 24. do 27. marta predstoji nam 43. Međunarodni beogradski sajam turizma, dok će se vinska smotra – Međunarodni sajam vina BeoWine, za sve istančane ukuse održati 12 put po redu u hali 3 Beogradskog sajma, koji će ove godine trajati dva dana: petak i subotu, tačnije 25. i 26. marta 2022. god.

Posle svih “pikova i zakrivljenja vrhova pandemije”, silnih zabrani, policijskog časa, distanciranja, strogih mera, građani su više nego ikada željni provoda, putovanja, novih avantura, kretanja i doživljaja. Idealna prilika da se “obiđe” svet je na Sajmu Turizma u predviđenih četiri dana manifestacije.

Za sve ljubitelje putovanja, avanturiste ili onih koji su željni odmora, organizator je u saranji sa preko 40 učesnika sajma tj. tur operatera pripredio spektakl po ekskluzivnim sajamskim cenama za sve posetioce. Pred posetiocima će biti first minute ponude i paketi sa mnoštvo pogodnosti za putovanja prema sopstvenim afinitetima: porodična putovanja, daleke i egzotične destinacije, putovanja za mlade, city break, odmor i oporavak u banjama, spa vikendi na planinama, eko i aktivni turizam, kongresna dešavanja…

Na sajmu se predstavljaju: Grčka, Turska, Crna Gora, Tunis, Egipat, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Severna Makedonija, Rumunija, Mađarska, Slovačka, Maldivi, a pojedinačno nastupaju izlagači iz Albanije, Hrvatske i Slovenije.

Po prvi put ove godine posetiocima će ekskluzivno biti predstavljene dve nove, i u svetskim okvirima, vrhunske destinacije: egzotična Malezija i Demokratska Republika Sao Tome i Principe, koju čine dva ostrva u Gvinejskom zalivu u centralnoj Africi.

Preko 40 domaćih i stranih tur-operatora i agencija učestvuje na Sajmu turizma, navešćemo neke: Kontiki, Big Blue, Wayout, Astra Travel, Odeon, Allegra Krstarenja, Belvi, Ponte, Robinson, Plana Tours, Mediteraneo Holidays, Grand, Euroturs, Fibula, Supernova Travel, Nitravel, Sabra i dr.

U okviru programa 17. Međunarodnog sajma hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA, nove trendove u hotelskoj industriji i ugostiteljstvu u halama 2A i 2C Beogradskog sajma prikazaće najznačajnije kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom najsavremenijih proizvoda i asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata, restorana i hotela, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata.

Pozivamo Vas na sajmove, manifestacije jedinstvene u regionu, kao najuspešnije po svim kriterijumima – kvalitetu, sadržaju, privlačnosti za učesnike i posetioce, koji imaju svoju opravdanu dugu tradiciju.

Radno vreme Sajma vina:

PET – SUB, 25 – 26. mart: 10:00 – 19:00

Radno vreme Sajma turizma i Sajma Horeca-oprema:

ČET – SUB, 24 – 26. mart: 10:00 – 19:00
NED, 27. mart 10:00 – 18:00

Ulaznice: Cena pojedinačne ulaznice je 400 RSD, grupna ulaznica  300 RSD,  grupna ulaznica za đake i studente 300 RSD.

Poslovna ulaznica sa paketom pogodnosti: 2.000 RSD

Parking: 150 RSD po satu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati