RUSKI MINISTAR ODBRANE “ISPAO IZ IGRE”; PUTIN GA OTPISAO?? JEDVA OSTAO ŽIV …

U medijskim i dobro obaveštenim krugovima kruže od nedavno priče da je MINISTAR ODBRANE RUSKE FEDERACIJE – SERGEJ ŠOJGU, JEDVA OSTAO ŽIV, DA JE NA INTENZIVNOJ NEZI, PRIKLJUČEN NA APARATIMA, DA JE DOŽIVEO JAČI SRČANI UDAR, TE DA BI MOGAO I DA BUDE DOŽIVOTNI INVALID. Sve se dogodilo iznenada.

Priča se i o RAZLOZIMA, ZAŠTO JE DOŽIVEO JAK UDAR – INFARKT, te se navodi opcija i da je moguće da je otrovan, da je poručena njegova “eliminacija” ili je došlo do kulminacije situacije unutar njihovih “redova” itd.

Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu “iznenada je doživio jak srčani udar, mogao bi postati invalid ako preživi“, objavio je na svom Tviter nalogu i Fejsbuk stranici Leonid Nevzlin, rusko-izraelski biznismen i javna ličnost, jedan od bivših čelnika naftne kompanije Jukos, prenosi Danas.

“Vest iz mojih izvora u Moskvi: Šojgu je ispao iz igre, može postati invalid ako preživi. Iznenada je dobio jak srčani udar, na intenzivnoj je njezi, priključen je na aparate. Priča se i o raznim uzrocima infarkta“, rekao je Nevzlin, prenose ukrajinski mediji.

Podsetimo se, svi su se pitali NEDELJAMA, a za vreme RUSKE VOJNE OPERACIJE U UKRAJNI, zašto se SERGEJ ŠOJGU, ne pojavljuje u medijima tačnije GDE JE ON NESTAO za vreme rata, da bi konačno stigao odgovor da je jedva preživeo težak udar.

To je prvi primetio i istakao novinar Mediazone – Dmitrij Treščanin, da se Šojgu nije pojavljivao u javnosti ili u štampi od 11. marta.

Na pitanje šta je sa ministrom Šojguom i zbog čega ga nema u javnosti od 11. marta, izvor iz okruženja ministra odbrane rekao je Agentstvu da se ne oseća dobro i da ima “srčane probleme“. Agentstvo nije uspelo da dobije komentar od ruskog Ministarstva odbrane ili portparola Kremlja Dmitrija Peskova.

Mediji su pisali krajem februara da je Šojgu “skrajnut” iz užeg kruga Putina koji broji najmanje osam osoba. Instagram nalog Kremlja, kako su primetili pojedini mediji, više ne prati Šojgua i Sergeja Lavrova, ministra spoljnih poslova.

Kako se ocenjuje, posredi je “rekonstrukcija u vrhu ruske vlade” te upravo Putin izbacuje one koji mu nisu lojalni.

Inače Sergej Šojgu je rođen – 21. Maja 1955, i ima 66 godina, a Šojgu je preuzeo funkciju ministra odbrane davne 2012 godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati