HOROR U MIRIJEVU: PSIHIČKI RASTROJENA BACILA SINA KROZ PROZOR, PA SE ONDA I ONA BACILA SA SPRATA !!! INFO

Skoro svi beogradski mediji su objavili da su skočili kroz prozor MAJKA I DETE iz Mirijeva, sa trećeg sprata zgrade, ali da niko nije pravilno napisao po saznanju i svedočenju komšinice da JE MAJKA PRVO BACILA DETE namerno, pa tek onda da se ona bacila tj. da je htela ubiti i sebe.

U pitanju je zgrada u ulici Grge Jankesa u Mirijevu, sa koje se razvedena majka s detetom bacila sa trećeg sprata zgrade.

Sve se dogodilo jutros oko 8 sati, 8 i 30h, a navodni počinilac zločina je majka M.K. stara 40 godina. Bio je prisutan i svedok – komšinica iz zgrade koja je posvedočila i prenela medijima, jezive scene nesreće i potresan prizor.

– Čula sam da je nešto puklo. Ona je bacila dete prvo pa je skočila za njim, mali je vrištao i plakao. Kad je stigla Hitna pomoć dozivali su ga, ali im nije odgovarao – priča ona.

Svedokinja prenosi da je M.K. bila izuzetno problematična, da je vikala i vrištala po ceo dan, bacala stvari kroz prozor i pila bensedine, lekove, tukla je decu, vršila nasilje, a da je i muž napustio te se skoro i razvela.

Komšinica je ispričala dalje da je ženi i detetu prvi u pomoć pritekao jedan od stanara zgrade.

– On se strčao odmah ispred i uhvatio se za glavu. Čula sam da je imao problema sa njom. Držao se za glavu i vikao “Što je nisam prijavio pre, možda bi dete spasao” – objašnjava komšinica – svedokinja.

U pitanu je dete staro samo 5 godina, a da su odmah zbrinuti i on i majka u Urgentnom centru i da je u toku dijagnostika.

Na licu mesta stigla je odmah policija i hitna pomoć.

Prema poslednjim saznanjima kako IVENSA MEDIA GROUP SAZNAJE, dečak, mlađe dete od majke M.K. koja se odlučila na takav korak, nalazi se na reanimaciji Urgentnog centra i lekari se bore za njegov život ! Pomenuta ima i ćerku, drugo dete, stariju od dečaka kojeg je jutors bacila kroz prozor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati