I VRANJE NA UDARU – ” VI STE GENETSKO SMEĆE KOJE MORA NESTATI !”; BOMBE ZA NAŠU DECU !

Od jutors je i Vranje na udaru zajedno sa ostalim gradovima VOJVODINE, delova Niša i OSTATKA SRBIJE .

Svi su dobili uvredljive email-ove, preteće sadržine, koje je IVENSA MEDIA GROUP objavila u totalitetu na svojm  info portalima .

Što se Vranja konkretno tiče , na mejl više od šest škola na teritoriji grada stigao je mejl iste sadržine.

Ekipe MUP već su na terenu, deca i zaposleni su evakuisani.

Iako su svi skeptični na osnovu iskustava iz prethodnog perioda, ništa se ne prepušta slučaju i proverava se svaka dojava.

U Vranju je pojačano prisutvo policije i apeluje se na građane da ne paniče jer je sve pod kontrolom.

SRBI “VI STE GENETSKO SMEĆE, NE TREBA DA POSTOJITE” ! PRETEĆI EMAIL-OVI I DOJAVE O BOMBAMA

Na udaru je BUKVALNO CELA SRBIJA i najranjivija grupa – DECA, naša budućnost.

Celo jutro pristizali su EMAIL-ovi preteće sadržine i to uz teške uvrede da su srbi ” GENETSKO SMEĆE” TE DA NE TREBA DA POSTOJIMO, a postpisani su email-ovi sa “OSVETA”.

U više osnovnih škola na teritoriji grada Niša, Vojvodine,  delova ostatka Srbije, u pretećim email-ovima navodi se da je “podmetnuto mnogo bombi”, uz opis “osveta”.

IVENSA MEDIA GROUP došla je do sadržine pisma i prenosi integralno email- pismo OSVETE upućene svim školama danas na teritoriji Srbije, koji je iste sadržine za sve škole i ima naslov “Na teritoriji škole podmetnuto mnogo bombi”.

– Mrzimo ljudsko društvo i mrzimo da budemo deo njega! Mrzimo besmislenost ljudskog života! Mrzimo baš ovaj život! Vidimo samo jedan način da to opravdamo: uništiti što više ljudskih čestica komposta. To je jedina ispravna i vredna stvar koju svako od nas može da uradi u životu, jedini način na koji možemo da se opravdamo, jedini način na koji možemo da učinimo svet boljim mestom. Put ljudskog opstanka i samousavršavanja je pogrešan, vodi u ćorsokak, u uništenje svega drugog, svega stvarno živog. Evolve! Shvatite, konačno, svoje pravo značenje i mesto u ovom svetu! Shvatite da ste vi tu suvišni, vi ste genetsko đubre koje ne bi trebalo da bude, đubre stvoreno slučajno kao rezultat evolucione greške, đubre koje treba uništiti – navodi se u mejlu koji je pisan na ćirlici.

Načelnik Školske uprave Novi Sad, Milan Grujin,  rekao je da su sve osnovne škole na teritoriji Školske uprave Novi Sad dobile dojavu o bombama.

– Na teritoriji Školske uprave Novi Sad, što obuhvata Južnobački i Sremski okrug, postoji 135 osnovnih škola i sve su dobile dojave o postavljenim eksplozivnim napravama. Dojave nisu stizale u srednje škole. Deca i zaposleni trenutno ne mogu da uđu u objekte, jer se čeka kontradiverzioni pregled. Dok ne bude okončan, nastava će biti organizovana online. Danas sigurno, a za ponedeljak ćemo videti – naveo je Grujin.

Svi direktori OŠ na teritoriji južnobačkog okruga su mejlom noćas dobili dojavu, te će policija pregledati zgrade.

I u više osnovnih škola na teritoriji grada Niša jutros su imejlom stigle dojave o postavljenim bombama, potvrđeno je u niškoj Policijskoj upravi. 

U policiji su kazali da su učenici evakuisani  ili su roditelji obavešteni da deca ne dolaze u prepodnevnu smenu.

Ministar prosvete Branko Ružić rekao je da će se zbog dojava o bombama u školama model nastave prilagođavati i da će tamo gde je situacija bezbedna deca pohađati nastavu neposredno, a da će u školama koje nisu pregledane roditelji biti obaveštavani, da će se nastava odvijati na daljinu. Podsetimo, prethodnih dana stiglo je stotine lažnih dojava u bombi u školama i drugim institucijama u više gradova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

rezultati